Tseezy voor thuis

Tseezy is fun voor de hele familie! Met Tseezy maak je in een handomdraai een eigen whiteboard voor b.v. boodschappenlijstjes of een agenda in de keuken, presentaties en to-do lijstjes in de studeerkamer, of een fun kleur- en tekenbord in de kinderkamer. Eindelijk mogen ze op de muur kleuren! Alles is mogelijk, zolang jij het maar verzint. En doordat Tseezy verkrijgbaar is in de 4 moderne trendkleuren, wit (Ral 9010), taupe, lila en groen, past het altijd naadloos bij je interieur!

Fleurige kleuren

De 7 verschillende kleuren whiteboardmarkers maken Tseezy extra fun! Geef ieder gezinslid b.v. zijn eigen kleurtje voor de agenda in de keuken, of laat de kinderen lekker kleuren. Schrijf iedere dag een andere inspirerende spreuk boven je bed, of jouw inspiratie op de tegels in de badkamer. Van Tseezy Whiteboardpaint fleurt iedereen en iedere kamer op.

Gebruik iedere ruimte optimaal

Nergens een muur over? Geen probleem, want met Tseezy kun je gemakkelijk onbenutte oppervlaktes in je huis gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een deur, tafel- of bureaublad of zijkant van een slaapkamermeubel. Het is zelfs aan te brengen op keramische wandtegels. Jij kiest de kleur, de plek en de vorm en Tseezy is jouw decoratieve afwerking in huiskamer, gang of slaapkamer.

Wil je meer informatie over Tseezy? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!

Display_Consument
tseezy-doos-consument