Tseezy voor kantoor

De hele strategie presenteren op jouw kantoorwand of met het hele team werken aan één concept? Tseezy maakt het heel gemakkelijk en maakt jouw werkomgeving interactiever en efficiënter. Tseezy is niet alleen te gebruiken op de muur, maar ook op plaatsen die nu nog onbenut zijn, zoals de deur of het bureau. Bijkomend voordeel is dat deze oppervlakten meestal superglad zijn, zodat Tseezy een optimale werking heeft. Daarnaast kunnen de meeste deuren precies met één verpakking Tseezy worden afgewerkt.

Wil je toch van grotere oppervlaktes een whiteboard maken? Dan hebben we ook nog een groot- verpakking! Hiermee kan je van een oppervlakte tot wel 16 m2 een whiteboard maken!

2- in- 1

Tseezy is verkrijgbaar in 4 moderne trendkleuren, wit (Ral 9010), taupe, lila en groen. Dankzij de glans van de verf is de kleur wit uitermate geschikt als projectiescherm voor beamers! Zo krijgt de muur een dubbele functie: van whiteboard tot projectiescherm.

Overzichtelijk presenteren

Door verschillende kleuren te gebruiken op het whiteboard houd je jouw presentatie extra overzichtelijk. Met de 7 verschillende bijgeleverde kleurstiften zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wil je meer informatie over Tseezy? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!

white-paint-board
tseezy-doos-zakelijk